Et lærevillig arbeidsmiljø

Vi ansetter unge talenter som er villige til å legge  ned tiden og innsatsen som kreves for å lykkes, og  har samlet noen av landets beste møtebookere  under ett og samme tak.

Resultatet av dette er et konkurransedrevet og  lærevillig arbeidsmiljø som vil pushe deg til å bli  bedre, og støtte deg når du snubler.

​Grunnlaget for en vellykket karriere​

 

Vi hjelper deg med å bli god, gir deg verdifull erfaring og legger grunnlaget for en vellykket karriere. Det vi krever av deg er en forpliktelse på ett til to år, og en innsats som reflekterer dine ambisjoner om å lykkes. Når våre møtebookere har oppfylt sine forpliktelser til Innovation Support, opparbeidet seg kompetanse og skapt dokumenterte, gode resultater hjelper vi deg gjerne videre i karrieren – enten aktivt eller som referanse. 

 Vi opplever ofte at kundene våre blir interesserte i møtebookerne som jobber hos oss, og mange av våre unge talenter har gått videre til spennende roller – et naturlig neste steg er da ofte en rolle innen salgs og/eller markedsavdelingen. En jobb som møtebooker hos Innovation Support er med andre ord en gyllen mulighet for deg til å utvikle deg, skaffe deg erfaring, bygge opp kompetanse og komme et stort skritt nærmere drømmejobben.

Innovation Support jobber med store selskaper

Jobber du allerede i Discover People AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor